fredag 29. mai 2009

Helgetur

I helga dro vi en tur til Nieu Bethesda i nærheten av Graaff-Reinet. Det skulle være en flott plass og vi var i godt humør da vi startet den 3 timer lange kjøreturen opp.

Da vi ankom Owlhouse Backpackers i Nieu Bethesda viste det seg at plassen var midt uti ingenmannsland, nærmere bestemt 3 mil grusvei avgårde med to utelamper på hele strekket - dvs en på backpackeren og en på bed & breakfast rett over veien.
Forventningene var ikke direkte store da vi stod opp dagen etterpå, men det viste seg faktisk å være en fin plass med litt flere innbyggere enn først antatt. Tenk litt western-stil så er du der:)

Lørdag dro vi inn til Graaf-Reinet som skulle være den nærmeste byen og visstnok den egentlige grunnen til at vi dro på tur i utgangspunktet. Det var en ganske stille by der alt stengte ca 1 og med det mener jeg også at alle folk forsvant vekk i fra gatene.

Av andre ting vi foretok oss var en liten hiking-tur i et naturreservat med mange utsiktspunkter og en bom der de advarte mot at veien ville bli stengt "in case of heavy snowfall". Det skal forøvrig kunne bli så lave temperaturer som -10 grader, men er visstnok kun på nattestid i ekstreme tilfeller.

Som oppsummering kan vi alle si at det var et flott sted, men ingen av oss kommer til å dra tilbake dit igjen...







På kveldene fyrte vi opp grillen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar